Zaterdagavond stapavond (07-02)

Aanstaande zaterdag is het alweer de eerste zaterdag van februari. Tijd voor mij om wéér naar de Westerunie af te reizen. Deze keer staat Ex Porn Star op het programma. Tijd om de V-Hals truitjes en moeilijke sjaaltjes weer aan te trekken. Als je nog niet weet wat je gaat doen morgen dan heb ik weer genoeg alternatieven. Check de lijst en pik jouw favoriet eruit!

Addicted
Roog’s ‘Addicted’ concept is aanstaande zaterdag weer in de Amsterdamse Panama. Deze keer staat de legende alleen niet zelf in de club, maar zijn z’n maatje Erick E en broertje Gregor er wel te vinden. Daarnaast staat legende David Penn en househeld Baggi Begovic ook in de line-up. Check hierr voor tickets, ze zijn 15 euro!

Beatloverz
Stiekem baal ik er nog enorm van dat ik niet bij Beatloverz aanwezig kan zijn. Er vindt namelijk een speciale editie plaats in de Maassilo die alles te maken heeft met water, vuur, aarde en licht. Helaas is het feest weer tot zijn nok toe uitverkocht en dat is logisch gezien de line-up. Voor €25,- en een redelijke tijd zóu je het nog aan de deur kunnen proberen.

KitCatKlub
Het technoavondje in Club Home, Amsterdam, vindt aanstaande zaterdag weer plaats. Tijd om voor de liefhebbers weer richting hartje Amsterdam te reizen. Daar kunnen zij namelijk o.a. Michel de Hey, Oissoff en Mirella Kroes aanschouwen. Beatfreax zorgt voor de kaartjes.

This Is Amsterdam
Held Sander Kleinenberg treedt morgenavond op met een 3 hours exclusive set. Een goede avond progressive(house) dus! Verder staan andere helden als Dennis Ruyer, Dan Sanders en Patch Park achter de draaitafels. Vreemd genoeg is het feest in Paradiso nog niet uitverkocht. Haal snel die tickets, voor €22,-.

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (15)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (7)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (10-01)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (16)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (8) Amsterdam Dance Event alternatieven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>