Nieuwe redacteur gezocht!

Vaste Club Judge gangers hadden misschien al gemerkt dat ik tegenwoordig ook veel op Club Judge.com publiceer. Vanaf 1 maart ga ik mijn taken van Dance Blog exclusief bij Club Judge oppakken. Dat betekent dat er na 6 hele vette maanden, de stroming aan berichten op Dance Blog drastisch zal verminderen. Omdat de blog toch een beetje ‘mijn kindje’ is gebleven wil ik er nauw betrokken bij blijven raken.
Zodoende ben ik per direct op zoek naar iemand met liefde voor de dancewereld en een scherpe en enthousiaste pen. Vind jij het leuk om 2 á 3 berichten per dag hierover te schrijven, wil je gratis kaartjes voor leuke evenementen krijgen, interviews met grote artiesten doen etc, etc. Stuur dan nú een mail naar [email protected], doe daar je c.v. én voorbeeld stukje bij, en misschien word jij wel de nieuwe aanwinst voor Dance Blog!

Lees ook:Gezocht: nieuwe redacteur Dance-blog
Lees ook:Dance.Blog en Club Judge
Lees ook:Dance.blog.nl zoekt versterking. Jij?
Lees ook:Een nieuwe redacteur!
Lees ook:Filmpjes: Begin de dag met een lach – Loituma Techno!

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe redacteur gezocht!

  1. Dirk

    Wat zijn je verdiensten dan?

    Op blog.nl staat dat je een vergoeding krijgt voor het schrijven van blogs? Of steek je die zelf in je zak? Vind blog.nl het wel goed dat je zelf iemand anders zoekt?

      /   Reply  / 
  2. Bas Nelen Auteur

    De verdiensten moet je het in principe niet voor doen. Uiteraard krijgt de redacteur deze, aangezien ik me er minder mee wil gaan bemoeien.

      /   Reply  / 
  3. Belial

    Mmm… Mag die nieuwe redacteur ook overweg kunnen met d-tjes en t-tjes in de werkwoordvervoegingen? Daar ben je zelf niet erg goed in! In dit korte stukje is het je gelukt om er twee fouten mee te maken, amateur!

    Afgezien daarvan: wat schuift ‘t?

      /   Reply  / 
    1. Bas Nelen Auteur

      Je hebt helemaal gelijk! Meteen even aangepast, spelling is inderdaad nog een ondergeschoven kindje. Ik vind het belangrijker dat er leuke artikelen staan dan dat er een d of t verkeerd staat. Zoals ik hierboven al zei, moet je het niet voor de verdiensten doen, al kan je er wel ruim je drankjes met uitgaan van betalen.

        /   Reply  / 
  4. Belial

    Herstel! Nu ik beter kijk, zijn het er drie. En dan nog: “spoeling” vermindert niet. Je verhaspelt een staande uitdrukking “de spoeling is (of wordt) dun”.

      /   Reply  / 
  5. Thijs

    Nou misschien is het dan wel iets voor jou Belial… dan ga ik jouw artikeltjes, taalpurist als ik ben, ze tot op de komma uitpluizen goed?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>