Eindelijk leesvoer voor de danceliefhebber

Voor de echte danceliefhebber is het vrij lastig een leuk boek in de boekenhandel te vinden. Er wordt weliswaar een hoop over muziek geschreven, maar zelden gaat dit over dancemuziek. Gelukkig komt er nu een biografie uit van Armin van Buuren. ‘s Werelds beste dj mag zich vanaf begin volgend jaar in het rijtje van Seedorf, Dr Phil en Johan Cruijff scharen. Eindelijk een interessant boek om te lezen.

In het boek komen onderandere vrienden, kennissen en familie van Armin aan het woord. Biograaf Peter van Leeuwen is een jaar lang op stap geweest met Armin en heeft hem van hot naar her gevolgd. Dit resulteerde in het boek “Een op Een”. Een reis langs de wereld voor optredens, lange interviews en talloze vliegreizen later is het boek dan bijna af.

Vorige maand werd Armin voor de tweede keer op rij verkozen tot beste dj van de wereld. Interessant dus om te lezen hoe hij dit voorelkaar gekregen heeft. Ik ga het boek zeker lezen, ben dan niet Armin’s grootste fan, maar het lijkt me interessant genoeg leesvoer. Het boek ligt vanaf 20 februari in de winkels.

Lees ook:Roxy en de house revolutie, een boek voor de houseliefhebber
Lees ook:Tiësto maakt inhaalslag
Lees ook:Uitgeput van het Amsterdam Dance Event
Lees ook:Tiësto verkozen tot beste dj ter wereld
Lees ook:Snap jij er nog wat van?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eindelijk leesvoer voor de danceliefhebber

  1. B

    Lijkt me een beetje overdreven een biografie van Armin. Dan lijkt me een Biografie over Tiesto veel interessanter aangezien hij sowieso al 3 keer beste dj ter wereld is geweest en echt veeeeeeeeeeeeel meer heeft meegemaakt en gedaan als Armin.
    Ten 2e is Armin niet meer als een kloon van Tiesto die alles nadoet wat Tijs al jaren geleden heeft gedaan. Alleen is het bij Armin allemaal net iets minder. Ik denk dat Armin eerst maar eens 10 jaar moet wachten met een biografie…..als iedereen hem dan uberhaubt al niet is vergeten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>