Snap jij er nog wat van?

Bij deze een statement! Stop met de nutteloze dj verkiezingen. Een paar dagen terug werd DJ Tiësto nog tot beste ter wereld uitgeroepen door het Engelse Mixmag magazin, een paar maanden daarvoor won Armin van Buuren nog bij DJ Magazine. En nú is Armin van Buuren weer bij een Duits blaadje verkozen tot beste dj van de wereld. Het lijkt onderhand op een strijd tussen de twee trance grootmeesters.

Eerst was het DJ MAG. De lezers van het Britse blad verkozen met overtuiging hun  favoriete dj ter wereld. Dat bleek de Nederlandse Armin van Buuren te zijn. Een aantal dagen terug kwam een ander Brits blad weer met de onthulling van Tijs Verwest als ‘beste ter wereld’.

En nu meldt het AD dat Armin door zijn Duitse fans tot beste ter wereld is verkozen. ,,Ik ben vereerd dat ik nu naast de DJ Mag, ook door Raveline tot nummer één dj ben verkozen’’, aldus Armin van Buuren.

Van mij mogen ze al deze nutteloze verkiezingen afblazen. DJ Mag heeft nog steeds de meest toonaangevende verkiezing. Laten we het daar maar bij houden. Hoogstens nog een verkiezing door een vakjury, want ik vind Ferry Corsten, DeadMau5 en John Digweed technisch veel interessantere dingen doen dan bovenstaande namen.

Lees ook:Tiësto verkozen tot beste dj ter wereld
Lees ook:Einde van DJ Magazine?
Lees ook:Tiësto maakt inhaalslag
Lees ook:Filmpje: uitreiking DJmag top 100 awards
Lees ook:Stemmen op “the best of British”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Snap jij er nog wat van?

  1. joel

    sterk stuk weer helemaal mee eens :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>