Tiësto verkozen tot beste dj ter wereld

Een paar maanden terug werd Armin van Buuren verkozen tot beste dj ter wereld. Maar bij een andere verkiezing is hij keihard van de troon gestoten, door collega Tiësto. Na twee jaar alleen heerschap aan de top van de Mixmag verkiezingen heeft Tijs (Tiesto)  het stokje van Armin overgenomen. Nieuw Nederlands succes dus!

Het Britse magazin Mixmag kroonde Tiësto tot de nieuwe nummer één van de wereld. Was de afgelopen twee jaren Armin van Buuren de kopman van de verkiezing, nu moet hij het stokje dus weer teruggeven aan Tiësto. Tijs was in het verleden al eens gekroond tot beste dj ter wereld door Mixmag, maar had de afgelopen jaren verloren van Armin van Buuren.

Tijs Verwest is erg blij met de eerste plaats: Het was een geweldig jaar vol hoogtepunten en ik wil graag iedereen die op me heeft gestemd bedanken voor hun support”, aldus de dj maandag. De verkiezing door Mixmag is niet de meest toonaangevende. Die wordt nog steeds door DJ Magazine gehouden en daar is Armin van Buuren al twee jaar leider van het klassement.

Wie vinden jullie de beste dj ter wereld?

Lees ook:Snap jij er nog wat van?
Lees ook:Tiësto maakt inhaalslag
Lees ook:Armin van Buuren toch de beste?
Lees ook:217.000 mensen stemmen voor DJ Top 100
Lees ook:Er mag weer gestemd worden: arme Tiësto

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Tiësto verkozen tot beste dj ter wereld

 1. Ewien

  Gefeliciteerd Tiësto!!! #1

    /   Reply  / 
 2. Els

  Een dikke bravo Tiesto.
  Ben ook zeer grote fan van je.

    /   Reply  / 
 3. PINHEAD

  Dat is dus logisch dat ie op 1 staat,ik vindt Tiesto echt 10 keer beter als Armin

    /   Reply  / 
 4. B

  Armin mag en kan je uberhaubt niet met Tiesto vergelijken. Armin mag hopen het ooit zo ver te schoppen als Tiesto heeft gedaan en doet. Armin probeert het na te doen maar wereldwijd blijft Tiesto toch DE grote naam met de meeste verkopen en grootste aanhang en feesten. Vooral in de USA is Tiesto vet aan het doorbreken!
  Eigenlijk kan je zeggen dat Tiesto Nederland ontgroeid is en dat Armin een beetje dat lege gat opvult. Als Tiesto maar 1/10 deel aan promotie zou doen voor de DJ Mag top 100 van wat Armin doet dan is Armin nergens meer. De enige reden dat Armin op 1 in de DJ Mag is gekomen is omdat Tiesto helemaal klaar was met die arrogante DJ MAG en bij voorbaat al aangeeft nooit zijn prijs op te komen halen.

    /   Reply  / 
 5. Wim

  Ik vond Tiesto vroeger altijd erg goed, maar sinds hij die remix van de Pirates-theme vind ik hem wat minder. Luister maar eens het origineel en zijn remix, dan hoor je stukken in de remix die gewoon “niet kloppen” (het loopt niet helemaal lekker, voor mijn idee)

    /   Reply  / 
 6. job

  zeer onterecht armin van buuren is met stip nummer 1. wanneer heeft tiesto nou voor het laatst een echte hit uitgebracht. 2007 dacht ik toch? begin 2008 elements of live maar goed daarna niks meer van hem gehoord.

    /   Reply  / 
  1. Bas Nelen Auteur

   Als het om de hits gaat dan zou David Guetta wel op een hebben gestaan. Tiësto is dé trance pionier van Nederland, eerlijk gezegd vind ik Armin een beetje achterlopen. Zijn ISOS (In Search of Sunrise) albums zijn werkelijkwaar legendarisch, ik kan wel inkomen met de keuze van de bezoeker.

     /   Reply  / 
 7. Damien

  DJ Tiesto is de beste DJ ter wereld, en da zal voor mijn part altijd zo blijven, die is beter dan de rest op heel de wereld xd

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>