Convertible “Rehab” cd

Exact een week terug vond de laatste Convertible in de Passengers Terminal plaats. Terwijl er alweer haastig wordt gezocht naar een nieuwe locatie voor dit spectaculaire feest, bracht Dance Tunes en ID&T een cdtje van het feest uit. Gemixed en geproduceert door een van de dj’s die avond: Bart B More . Het schijfje heeft een tijdje in mijn cd speler gezeten, lees snel verder naar mijn oordeel.

De laatste cd die ik hier behandelde was de cd van Framebusters in de Escape. Deze was gericht op het luxere segment van de house, er zat een stuk meer “soulful” house in. Een grote vooruitgang. Met “Convertible Rehab” probeert Bart B More ook een cd te maken gevuld met “house op stand”.

De cd is dan ook gevuld met écht lekkere knallers. Producties van top dj’s als Laidback Luke, Bassjackers, Bingo Players, Micha Moor en vele anderen. Gelukkig is er op deze cd niet gekozen voor het “standaard” werk. Bart B More weet weer een hoop pareltjes naar boven te halen. Komen er natuurlijk bekende nummers als “Break the house down“, “Touch Me” en “Our House” in voor, er zijn ook een hoop nieuwe producties op de cd te horen.

Het “2 Lazy” van X-Press is echt een knaller. Ook de “Space” remix van Bart B More zelf is een prima productie die best is wat vaker in sets gebruikt mag worden. Als laatste nummer van de cd die ik móét noemen is “Wassup“, een Crookers remix van Diplo feat Rye Rye.

De cd is een heerlijke cd voor diegene die op zoek zijn naar de nodige afwisseling in een house cd. Zo is er geen constante bliepjes house, geen constante fidget of soulful house, maar een complete cd die een perfect house avondje weergeeft. Een 8,5 voor de liefhebbers van house!

Lees ook:Soulful house terug van nooit weggeweest
Lees ook:Exclusieve Convertible voor de laatste maal in Passangers Terminal
Lees ook:Lucky Charmes – Get Lucky
Lees ook:Best dj of 2008 week: House
Lees ook:Convertible goes Rotjeknor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>