Best dj of 2008 week: House

Vaste lezers weten dat house mijn favoriete genre is. Om een house dj van 2008 aan te wijzen was dan ook geen probleem. Dit jaar ben ik op aardig wat housefeestjes, festivals, zalen en tenten geweest en heb ik een hoop goede, maar ook slechte house dj’s gezien. Er kunnen maar een paar de beste zijn… Lees snel verder om te zien wie het nationaal en internationaal zijn geworden.

Best house dj nationaal
Er was maar een duo dat tórenhoog boven alles en iedereen uitstak dit jaar. 2008 Was hét jaar van Sunnery James en Ryan Marciano. Na hun definitieve doorbraak op Dirty Dutch 2007 hebben ze dit jaar een hoop vette dingen laten zien. Hoogtepunten als Mysteryland, Dirty Dutch, Essence, FFWD en zelfs Ibiza, alles kwam dit jaar voorbij. Wát een helden! Hier gaan we ook in 2009, met bijvoorbeeld de Aftershock, heel, heel veel van horen!

Eervolle vermelding voor Chuckie. Als iemand het dit jaar heeft afgedwongen dan is het deze man wel. Met boekingen op Sensation, een eigen tent op Mysteryland en een gigantische editie van Dirty Dutch heeft hij zich als geen ander bewezen. Aan de hand van onderander Guetta kan 2009 best wel eens zijn internationale doorbraak worden!

Beste house dj internationaal
Op internationaal vlak vond ik Crookers enorm vette dingen doen. Zonder Crookers was fidgethouse dit jaar ongetwijfeld niet zo groot geworden zoals het nu is. Good old Ron Carrol is ook het noemen waard. Met weer een hoop schitterende producties en een megaset @ Loveland laat Ron weer eens zien dat hij tot de beste behoort.

Ook de Martinez Brothers staken dit jaar met kop en schouders boven de rest uit. Ondanks dat deze tieners nog enorm jong zijn, hebben ze mij enorm weten te verbazen met een goede set soulful house. Wat wanneer deze mannen nóg meer ervaring hebben opgedaan, kunnen zo maar uitgroeien tot de beste in hun genre.

Lees ook:Best dj of 2008 week: Electro
Lees ook:Best of 2008 week: Beste productie
Lees ook:Dirty Dutch week: Genieten van voorgaande edities
Lees ook:Best dj of 2008 week: Techno
Lees ook:Dirty Dutch week: Deltahal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>