Lucky Charmes – Get Lucky

Dagelijks reis ik gemiddeld drie uur van en naar werk. Dat geeft me tijd om genoeg muziek te luisteren. Enthousiast begon ik dan een aantal dagen terug aan de nieuwe cd van Lucky Charmes. Een cd gevuld met niet alleen maar het populaire "bliepjes house" maar ook een aantal soulful, latin en electro housetracks. Maar verrassend genoeg ook een aantal zelf geproduceerde tracks van Lucky Charmes zelf.

Lucky Charmes is een veel geboekte dj, bekend van de F*ckers feesten. Maar ook op Je t'aime Domingos, Sexy Mother Fucker en Sneakerz feesten is hij een veel gevraagde dj.

De cd bevat een keur aan stijlen, zo is er veel latin te vinden, maar ook het doodgebloede soulful house is er veel op te vinden. De cd laat zich vooral kenmerken door het aantal vrolijke nummers wat erop staat. Het is zeker een van de meest "feel good" achtige cd's die ik heb gehoord. 

De producties die zijn gebruikt zijn onderandere van Sidney Samson, Nikolaï Dimitrov, Sunnery James en Ryan Marciano en natuurlijk Lucky Charmes. De cd is echt heerlijk om op te hebben staan, je wordt er écht vrolijk van. Als dit in een club zou worden gedraait zouden houseliefhebbers een topavond hebben gehad.

Al met al is deze cd een pareltje voor de house, latin en eclectic liefhebber, met veel schitterende producties. Doordat de tracks lekker op elkaar doorlopen en goed bijelkaar aansluiten én de cd niet inslaapt onderscheidt het zich van "Sneakerz" of "Nope is Dope" compilaties.

De lekkerste nummers van de cd zijn deze en deze.

Lees ook:Eindelijk goede weerberichten: Sneakerz in de zon
Lees ook:Provincieweek: Lucky, Rijssen
Lees ook:Hit or Shit: Sidney Samson ft. Joni – Today
Lees ook:Convertible “Rehab” cd
Lees ook:Nóg een cd release voor aanstaande zaterdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>