Don Diablo – Life is a festival

Het langverwachte schijfje is dan eindelijk op de markt. Het nieuwe album van Don Diablo ligt bijna een week in de winkels. Tijd voor Dance.Blog om daar eens kritsich naar te gaan kijken. Het schijfje heeft de toepasselijke naam "Life is a Festival" meegekregen. Maar zou het schijfje luisteren als een perfect festival? Of doet het je denken aan de regenbuien van een slecht mislukt festival? Lees snel verder!

Don Pepijn Schipper, zoals de muzikant in het "echt" heet, was de laatste tijd meerdere malen in het nieuws. Maar vandaag staat hij een keer in de belangstelling vanwege zijn skills. We behandelen het nieuwe album.

Zoals we gewend zijn laveert Don op zijn album tussen allerlei verschillende muziekstijlen. Van pop tot house, van electro tot hiphop, ze komen allemaal in het album voor. Het album staat ook bol van de echte Don "klassiekers", te denken aan " Too Many Times", "Music is My Life" en "Who's Your Daddy". Daarnaast staat het album bol van andere lekkere nummers. 

Don heeft het voorelkaar gekregen om een schijfje vol te proppen, met zijn specifieke sound. En dat is een behoorlijke prestatie. Het album bevat een aantal pareltjes van nummers, zoals "I Need to Know" en "Respect Doesn't Pay The Bills (Livin' It Up)".

En nu heel snel naar de winkel rennen om dit album te kopen! Als je dan toch bezig bent, vergeet je deze niet mee te nemen? 

Lees ook:Ferry Corsten – Twice in a blue moon
Lees ook:Oude glorie: Gala
Lees ook:Second Life: oneindig feesten met virtuele dj’s
Lees ook:Tiësto kondigt remix cd van Elements of Life aan
Lees ook:ADE week: Don Diablo cd release party

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Don Diablo – Life is a festival

  1. E

    Gesponsord door Ferry?…

      /   Reply  / 
  2. Bas Nelen

    nee, enthousiast over… ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>