Wil Don Diablo homo zijn!?

Een pluim voor Don Diablo! De metrosexuele dj heeft in een interview met homo glossy Winq het volgende gezegd: "Ik vind het soms weleens jammer dat ik niet gewoon homoseksueel ben". 

Zeer goed van een populaire dj om het taboesfeertje rond de homoseksualiteit is weg te trekken. Veel jongens en meisjes die naar zijn muziek luisteren zijn immers bang hiervoor uit te komen, maar nu zegt Don zelfs jaloers op hen te zijn!

Vandaag verschenen er enkele passages uit het interview op NU.nl. Hierin verteld de dj wel eens jaloers op homoseksuele vrienden te zijn, omdat zij het altijd zo "gezellig" hebben.

Nou wordt er wel vaker gespeculeert over de seksualiteit van de populaire dj, maar deze keer maakt hij een (voorlopig) einde aan de geruchten. Don zegt zelf hetero te zijn, maar over de speculaties zegt hij zelf: "Ik consolideer dat beeld graag", zegt hij. "Ik heb soms het gevoel dat zelfs mijn moeder er nog niet over uit is."

Tot op heden heeft de artiest nog geen ervaring met het mannelijk geslacht, omdat hij er volgens eigen zeggen, nog geen behoefte voor heeft gehad. Maar ook deze deur laat hij op een kier staan: "Ik sluit de mogelijkheid niet uit dat ik ooit een keer de behoefte zou voelen om ervaring op te doen op dat gebied".

Wat denken jullie? Don Diablo: Hetero, homo, bi, aandachtstrekker of iemand die taboes bespreekbaar maakt?

Lees ook:Sony BMG Benelux heeft Don Diablo gestrikt voor deal
Lees ook:Don Diablo toch niet lekkerste man van Nederland
Lees ook:DJ Don Diablo ‘Best Geklede Man van het Jaar’
Lees ook:Video: Don Diablo – Too Many Times
Lees ook:Nieuwe dance-ontdekking: Fidget House

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Wil Don Diablo homo zijn!?

  1. Chris

    Taboe ?
    Is het dan ueberhaupt een issue? De originele house kwam voort uit de homo-uitgaanswereld, als ik goed ben ingelicht ?

    Er staat trouwens een typefoutje in de titel.

      /   Reply  / 
  2. Thijs

    de hele tekst staat vol met type en stijlfouten :P Maarem, nee niet zo zeer taboe, maar hij maakt het wel meer bespreekbaar. Althans, dat is denk ik wel min of meer de opzet.

    maarem, Bas, ik lees je verhalen echt met veel plezier. Probeer alleen een beetje te letten op “het werd weer is tijd” dat zou eens moeten zijn he ;)

      /   Reply  / 
  3. Bas Nelen

    Jaa je hebt volledig gelijk! Dit verhaaltje heb ik even snel getypt, om toch nog een redelijk scoop(je) te hebben, dus excuus voor het vluchtige verhaal.
    Ondanks dat de dancescene vroeger bol stond van de homoseksualiteit, is dat vandaag de dag (negatief) veranderd. Vooral in de mainstream (en in de hardere stijlen) is homo zijn nog een taboe. Hoevaak hoor je niet dat tijdens het uitgaan homo’s in elkaar geslagen zijn? En dat zal ook tijdens feesten van Diablo gebeuren, helaas.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>