Don Diabblo in aparte commercial

Don Diablo is volgens vele vrouwen een van de knapste mannen van Nederland. Ondanks of misschien wel juist doordat hij niet helemaal op vrouwen zou willen vallen. Don is met zijn flamboyante uitspraken een van de meest besproken Nederlandse dj's. Ik kreeg maandagavond dan ook een opvallende tip van een vaste gast.

Wouter mailt mij dat er een opvallende reclame campagne verschenen is rond de Nederlandse dj. De dj fungeert namelijk in een reclame spot van het Internetbureau E-Focus.

Het is een erg leuk filmpje geworden, waar zeker een ruim budget in is geinvesteerd. Don Diablo past mooi in het concept van de campagne en ondertussen heeft filmpje al ruim de 10.000 views gehaald.

Wat vinden jullie van het filmpje? Moet een Nederlandse dj hierin mee doen, of moet hij zich meer richten op zijn eigen vak?

Update 1 oktober 2008 13:57
Mailtje van het management van Don dat de boel een beetje verduidelijkt: "eFocus is het internet bedrijf dat een nieuwe website / online campagne met Don gaat opzetten ter lancering van zijn nieuwe album."

Ik ben benieuwd hoe eFocus de campagne in de wereld gaat zetten. We houden je op de hoogte!

Vreemd vind ik trouwens wel dat de komende editie van Ranking the Stars geen enkele dj huisvest. Wat had een Don Diablo daar mooi ingepast!

Lees ook:Fotoserie: Zweedse vrouwen zijn het mooist
Lees ook:Dans en maak een aap blij!
Lees ook:ADE week: Don Diablo cd release party
Lees ook:Don Diablo goes international
Lees ook:Don Diablo toch niet lekkerste man van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>