Second Life: oneindig feesten met virtuele dj’s

Alles kan, alles mag in second LifeIk heb me gisteren eens even flink laten bijpraten over next big thing, Second Life. Ik had er wel eens van gehoord, maar kon me er maar weinig bij voorstellen. Aangezien ik sprak met een gameverslaafde ben ik nu redelijk op de hoogte van de wereld vol alter ego's en Linden dollars.

En alsof de duvel ermee speelt: de eerste virtuele party met een Nederlandse dj wordt net aangekondigd. Jesse Voorn (of Bourne, zoals hij in SL heet) nodigt iedereen uit om op 2 maart 21.00 uur in de club Undutchables de release van zijn debuutplaat Get it Done te vieren.

Bourne draait 2 uur lang en bezoekers krijgen bij de ingang een goodiebag. Volgens Voorn staat ons nog veel te wachten. "Ik zie Second Life toch wel als de toekomst, Ik sta voor innovatie en Second Life is een nieuwe vorm  van communicatie en leven, waarvan ik denk dat het heel groot gaat worden." 

"Je probeert toch steeds verder te denken en anderen een stap voor te zijn. Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing, wat kan ik nu doen, what's next? De mogelijkheden in Second Life zijn oneindig, dat maakt het zo interessant. Met Second Life wil ik een nieuwe standaard neerzetten, met streaming dj-sets en onderlinge participatie. Een online manier van uitgaan."

Lees ook:
- Paul Oakenfold geeft concert voor Myspacers

Lees ook:Ferry Corsten als eerste dj op Second Life
Lees ook:Faithless geeft show in Gelredome
Lees ook:Don Diablo – Life is a festival
Lees ook:Dj’s bekvechten over eerste optreden in Second Life
Lees ook:Koop een Tiësto tulp!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>