ADE week: De ver van uit de buurt blijven tip!

En dat was de voorbereiding van de ADE week. Na een twee weken met iedere morgen de vetste ADE feesten voor je te hebben opgezocht, wordt het nu eens tijd om de daad bij het woord te voegen. Maar, voordat je helemaal losgaat in het feestgedruis, zocht ik nog wel een feestje voor je op, waar je lekker ver vandaan moet blijven. Veel plezier op het Amsterdam Dance Event!

Op de vrijdagavond van de ADE staat namelijk een "minder" feest geprogrammeerd. Ik heb het dan over de ADE versie van Nope is Dope. Als ik een feest na 11 oktober niet meer op de ADE wil zien is het Nope is Dope wel. 11 Oktober liep Nope is Dope namelijk zo hard in het water, dat mensen Nope is Dope hebben afgezworden.

Rockstarz heeft bewezen dat het niet met grote feesten om kan gaan. Dus waarom zou het wel lukken "de spot te rocken" op het mega grote Amsterdam Dance Event. 

Daarnaast is de line-up behoorlijk gewoontjes, ik zie geen uitzonderlijke namen waarvoor ik naar deze ADE editie moet komen. Behalve dan DJ Sneak, deze house dj komt all the way uit Amerika om een setje weg te geven op de Nope is Dope editie. Maar kan het "Nope is Dope publiek" deze legende wel waarderen? Ik ben bang van niet.

Als laatste is de locatie natuurlijk ook niet uitzonderlijk. Erg jammer dat er zo'n feest wordt neergezet op zo'n groots dance event. Terwijl vorig jaar Paul van Dyk nog een mega set in de Powerzone weg stond te geven, wordt het nu dus het misluke (?) Nope is Dope.

Lees ook:Data van het Amsterdam Dance Event zijn bekend
Lees ook:11e Amsterdam Dance Event in aantocht
Lees ook:Amsterdam Dance Event pakt groots uit!
Lees ook:ADE week: A different Lektroluv night
Lees ook:Stripperz in de Zebra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>