Stripperz in de Zebra

Zaterdag 18 oktober is er weer een nieuwe editie van Stripperz in Amsterdam te vinden. Dit feest dat al meerdere malen een groot succes bleek brengt een mix van eclectic, house, hiphop, club en R&B, altijd met de bedoeling dat iedereen compleet uit z'n dak gaat. Volgende week zaterdag staat er weer een nieuwe editie van dit succesvolle feest in de Zebra lounge klaar.

De redelijk kleine Zebra lounge (capaciteit 350 man) is dé plek in Amsterdam als we het hebben over gezellige intieme feestjes. Door het grote aanbod van verschillende feesten is de tent bij een groot deel van het uitgaanspubliek bekend.

De hoofdstijl die in de Zebra te vinden is, is toch voornamelijk eclectic. Ook 18 oktober, wanneer er een nieuwe editie van Stripperz plaats zal vinden.

Het feest dat sinds 17 mei jl. redelijk vaak terugkomt in de Zebra wordt gekenmerkt door dj talenten en sexy gogo dancers. De entreeprijs is €12,- en het feest duurt van 23.00 tot 4.00.

De line-up bestaat uit:

- Jaziah
- Goodgrip
- Vanilla Nice

Kaarten zijn hier te bestellen!

Lees ook:11e Amsterdam Dance Event in aantocht
Lees ook:Data van het Amsterdam Dance Event zijn bekend
Lees ook:Amsterdam Dance Event pakt groots uit!
Lees ook:Een nieuw technoconcept: Siksmiks @ de Flexbar
Lees ook:Awakenings in oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>