Data van het Amsterdam Dance Event zijn bekend

Ongelofelijk! De data van het Amsterdam Dance Event zijn al bekend. Hoewel de danceliefhebbers eerst nog ’5 Days Off’ voor hun kiezen krijgen, zijn de data van het Amsterdam Dance Event al bekend gemaakt. Het grootste clubevent van de wereld zal wederom in oktober van dit jaar plaatsvinden. Tijd om nú al te gaan speculeren over de programmering, want die wordt elk jaar beter.

Ze kunnen er naar mijn bescheiden mening net zo goed een twee weken lang feest van maken. De animo voor het Amsterdam Dance Event wordt namelijk elk jaar groter. Met weer een hoop vette feesten en club conferenties zal aankomende editie waarschijnlijk zichzelf overtreffen.

De aankomende editie zal plaatsvinden op 21 t/m 24 oktober in, waar kan het ook anders, Amsterdam. Exacte deelnemende clubs zijn nog niet bekend, maar neem van mij aan dat er weer honderden dj’s naar een overgroot deel van de Amsterdamse clubs af zal reizen.

Afgelopen editie trok 90.000 festivalbezoekers naar Amsterdam, waar men kon kiezen uit optredens van meer dan 700 dj’s & acts in 44 clubs en podia. De conferentie trekt inmiddels 2.000 bezoekers uit 42 landen en mag al twee uitverkochte edities op rij bijschrijven. “De response en support vanuit de industrie zijn overweldigend en bestempelen het succes van het ADE. We verwachten dan ook voor 2009 een uitverkochte editie,” aldus General Manager Richard Zijlma.

Bron: Partyscene

Lees ook:11e Amsterdam Dance Event in aantocht
Lees ook:ADE week: De ver van uit de buurt blijven tip!
Lees ook:Amsterdam Dance Event van 15 t/m 19 oktober
Lees ook:Amsterdam Dance Event pakt groots uit!
Lees ook:Een nieuw technoconcept: Siksmiks @ de Flexbar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>