Een stukje New York in Nijmegen

New York staat bekend om zijn heerlijke uitgaansleven. Eens daar geweest te zijn, wil je dit nogmaals beleven. Helaas biedt Nederland niet altijd de kans dit te doen. Maar hier komt verandering in! The Nijmeegse Matrix presenteert namelijk: 'Exxellent New York; The city that never sleeps'. Een house avond met naast een aantal Neerlandse helden, ook de enige echte Shapeshifters!

The Matrix in Nijmegen presenteert een zeer divers programma op de 18e van Oktober. Een avond die geheel in het teken zal staan van New York.

Om de sound te creeëren waar de Amerikaanse house bekend van is, worden de Shapeshifters vanuit Engeland ingevlogen. Iedereen met maar een beetje gevoel voor house zal een sprongetje in de lucht maken, want deze levende legendes staan bekend om hun heerlijke sets.

De jongens die al vanaf het begin van de house meedoen stonden afgelopen zomer nog op Loveland, waar ze de boel compleet op z'n kop zette.

Naast deze legendes zullen ook Neerlandse helden hun opwachting maken. Wat te denken van Don Diablo, Gregor Salto en Sidney Samson. Alles en iedereen wordt deze avond ingezet om een New York-avond te maken. Hopelijk wordt de echte Amerikaanse house sound neergezet!

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (03-01)
Lees ook:ADE week: Don Diablo cd release party
Lees ook:ADE week: Defected in the House
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “Dirty Dutch” stage
Lees ook:Afrojack, Baggi Begovic en Hardwell naar EDC New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>