ADE week: Defected in the House

Het is alweer zaterdag en dat zou feitelijk inhouden dat de ADE week aan zijn einde is gekomen. Door de enorme populariteit van de blog berichten over de ADE week én de stortvloed van andere leuke feesten die week hebben mij besloten de week nog een weekje door te laten lopen.

In de schitterende Escape club staat zaterdag 25 oktober weer een leuk feestje plaats te vinden: Defected in the House, het feestje dat helaas niet al te vaak in Nederland wordt gegeven.

 

Defected is een Engels label dat in 1998 is opgericht. Het is al jaren een zeer populair label onder danceliefhebbers. Met artiesten als de Shapeshifters, Sandy Rivera en Bob Sinclair hebben ze al aardig wat leuke namen op hun label gezet.

De zaterdagavond van de ADE in Escape zal dan geheel worden gewijdt aan dit speciale label. De artiesten staan deze avond in de speciale belangstelling. Met hun opzwepende sounds van 21st century disco, hi-energy soul en classic uplifting house gooien ze hogen ogen.

Wat staat er ons dan allemaal te wachten? De volgende artiesten staan klaar om een house set weg te geven: Met ATFC, Copyright, Hardsoul (Greg & Roog van Bueren), Shapeshifters en Studio Apartment zit het muzikaal wel snor. Voeg daarbij de sounds van Raymundo en Radikal Roy bij en je hebt de ongehoorde line up van de grote zaal compleet.

In de "kleinere" zaal kan je eens genieten van de Strictly Rhythm artiesten! Hier staan Chocolate Puma, Daniel Bovie, Phil Cheeseman, Roy Rox, Sergio Flores en dj Yass de hele avond klaar om je de dikste house te laten horen!

Een voorproefje van Defected is hier te horen! En een filmpje is dit:

Lees ook:Framebusters in de Escape (WIN!)
Lees ook:Een stukje New York in Nijmegen
Lees ook:Escape presents Framebusters
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (21-2)
Lees ook:ADE week: A different Lektroluv night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>