De week voor Mysteryland: de “Dirty Dutch” stage

Meerdere malen verkocht Dirty Dutch stijf uit. Geleid door grootmeester Chuckie wordt er altijd gezorgd voor een muzikale knal avond. Deze keer mag hij in combinatie met een sterrenkeur van house legendes weer gaan knallen op Mysteryland!

Chuckie is al jaren mijn grote house held. Hij was degene die ik zag toen ik voor het eerst naar een house feest ging. Het dak knalde eraf, en ik wist zeker dat ik nooit meer iets anders wou. Nu, zo'n 3 jaar later is Chuckie succesvoller dan ooit. Hij mocht het publiek opwarmen in een uitverkochte ArenA voor Sensation. Maar naast zijn "standaard" gigs heeft Chuckie nog iets speciaals.

Chuckie is namelijk in bezit van het beste house concept van de afgelopen jaren. Met top artiesten, weet hij een geweldige avond neer te zetten. Knap staaltje werk, want het vindt plaats in de kille Heineken Music Hall. Dirty Dutch is een concept dat maar 1 á 3 keer per jaar plaatsvindt, waardoor het de houdbaarheid opgerekt wordt (Nope is Dope, dat bijna wekelijks plaatsvindt is op retour).

Dan de line-up, die is niet mis! Wat te denken van house legende Roog, Ryan Maciano en Sunnery James (toppers) en techno-talent Benny Rodrigues.

Lees ook:Dirty Dutch nu al uitverkocht!?
Lees ook:Dirty Dutch week: Genieten van voorgaande edities
Lees ook:Chuckie bezorgt The Flexican Aftershock
Lees ook:Topper van de week: Henzel Washington
Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>