Technoweek: Benny Rodrigues

Het grote publiek kent hem als succesvolle house dj bij Nope is Dope feesten, maar naast electrohouse draait deze dj een grote verscheidenheid van techno. Een verhaal over een Nederlandse techno/house dj met Portugees bloed…

Benny Rodrigues is zonder meer een van de meeste veelzijdige dj's. De ene week kan je hem op het meest gelikte house feest tegenkomen, de week erop staat hij op een rauw technofeest. Door die verscheidenheid wordt hij in techno kringen nog steeds als commercieel beschouwd.

Om te kijken of dat stempel klopte bezocht ik hem tijdens Welcome To The Future, waar hij voor een halve zaal een dikke technoset in de middag weggaf. Een set die zo energiek was dat het grootste muurbloempje niet aan de kant kon blijven staan.

Zijn stijl wordt veel omschreven als techno met een funky draai erin. Maar hij draait net zo goed snoeiharde techno. Naast zijn drukke draai werkzaamheden is Benny ook druk aan het produceren. Zo bracht hij samen met Darko Esser de plaat Paradox uit, die hij produceerde onder het label van Darren Emerson. 

Naast de vele festivals en feesten waar Benny op te vinden is (Dirty Dutch, Welcome to the Future, Generations of Love, Awakenings en Nope is Dope) komt hij ook geregeld op Ibiza te vinden om aldaar zijn bekende funk techno te draaien.

Benny op Extrema:

Lees ook:ADE week: De ver van uit de buurt blijven tip!
Lees ook:Utrecht week: Tivoli
Lees ook:Technoweek: technotempel Doornroosje
Lees ook:De week voor Mysteryland: de “Dirty Dutch” stage
Lees ook:Nope Is Dope 3 (Mixed By D-Rashid And Bassjackers)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>