Stem voor Joost van Bellen als Amsterdammer van het jaar

Al een aantal jaar organiseert het Parool de verkiezing van Amsterdammer van het jaar. Meestal is het de eer aan nobele Amsterdamse burgers die iets of iemand hebben gered, een stichting hebben opgericht of iets goeds voor Amsterdam hebben gedaan. Deze keer is niemand minder dan Joost van Bellen genomineerd. Een groot compliment voor een dj die al 25(!) jaar in het vak zit.

Dat Joost van Bellen een hele grote meneer is, daar is geen ontkennen aan. Maar dat Joost genomineerd werd voor ‘Grootste Amsterdammer van het jaar’ is op zijn minst opmerkelijk. De gemiddelde lezer van het Parool is een intellectuele 40-er die graag naar klassieke muziek luistert.

Waarom je op Joost moet stemmen? “Joost van Bellen brengt al 25 jaar feest naar de stad. Hij stond aan de wieg van de house en organiseert steeds weer vernieuwende en buitenissige dansfeesten. Hij is boegbeeld van een levendig nachtleven en tolerantie jegens homoseksuelen.”‘ Aldus het Parool.

De kans is dan ook klein dat Joost de prijs mee naar huis neemt, maar toch het proberen waard. Stemmen voor Joost als Amsterdammer van het jaar kan je hier doen. Meer info over Joost van Bellen vind je hier. Het zou toch legendarisch zijn als Joost deze prijs weet te winnen!

Voor de liefhebber of degene die Joost niet kennen heb ik een filmpje uitgekozen:

Lees ook:Even een snackje: Joost van Bellen
Lees ook:Chuckie, The Flexican, The Partysquad, Waxfiend en Yellow Claw genomineerd voor FunX Awards
Lees ook:De downloadtip: Joost van Bellen @ Dance Department
Lees ook:Best dj of 2008 week: Overig
Lees ook:DJ Don Diablo ‘Best Geklede Man van het Jaar’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>