Opening Club Rembrandt pas eind januari

Die foto hebben we ook wel gezienLaten we nou niet gaan zeuren over dat Nederland te bureaucratisch is. Of klagen dat ieder origineel initiatief meteen de kop in wordt gedrukt door kuddes ambtenaren met bergen papierwerk. Dat zou te gemakkelijk zijn.

Feit blijft wel dat de start van Club Rembrandt is uitgesteld tot eind januari omdat de vergunningen nog niet rond zijn. Nadat eerder de opening op tweede kerstdag niet haalbaar bleek, is nu dus ook het feest en de afterparty van Extrema NYE van de baan.Eén van de initiatiefnemers van het project, voormalig DansSalon-eigenaar Jos Migchelbrink, betreurt de situatie. „We hebben niet kunnen voorzien dat er nog zoveel aan het pand moet worden gedaan. Er zijn simpelweg meer aanpassingen nodig dan in eerste instantie werd verondersteld. We willen de veiligheid van de bezoekers natuurlijk kunnen garanderen."

En dan te bedenken dat het hele gebouw over een jaar met de grond gelijk wordt gemaakt. Beetje decadent is het wel, allemaal.

Lees ook:Tiësto neemt aandeel in nieuwe Cineac
Lees ook:Dikso te keaup
Lees ook:Prominenten staan in de rij om Nighttown te kopen
Lees ook:Politie jaagt nepkrakerts weg bij nephouseparty
Lees ook:Nieuwe mede-redacteur dance.blog.nl, even voorstellen..

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Opening Club Rembrandt pas eind januari

  1. Jaap

    Jee, wat heeft het nou voor zin om die hele toko om te bouwen als het maar een jaar kan blijven bestaan. Allemaal weggesmeten geld als je het mij vraagt. Beter geven ze het weg aan Serious Request van 3FM.

      /   Reply  / 
  2. Daan

    Mee eens. Maar misschien stonden die appartementen die ervoor in de plaats komen al gepland voordat het idee voor Club Rembrandt ontstond. Hoe dan ook, erg lang kunnen we er niet van genieten. Daarna maar weer naar de Effenaar..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>