Jay-Z wil club beginnen in voormalige IT

van homotent naar hoerententHet is weer eens wat anders dan in het roze geklede homo's en zwaar opgemaakte drag queens. De voormalige IT wordt waarschijnlijk een urbanclub. De Amerikaanse rapper Jay Z heeft er zijn oog op laten vallen.

Of wijlen IT-baas en überhomo Manfred Langer het hiermee eens zou zijn geweest, is de vraag, maar volgens AT5 is er grote kans dat de deal doorgaat. Jay-Z heeft ook al een club in New York, die 40-40 heet. De Amsterdamse versie zou ook die naam moeten krijgen.
Lees ook:
- Duitse club blijkt té succesvol
- Ministry of Sound opent club in India
 
Een zaakwaarnemer van de rapper schat de kans dat de plannen doorgaan op 80 procent. De club moet overdag een soort sports-bar zijn en 's avonds een nieuw urban publiek gaan trekken. Komende vrijdag zullen de plannen voor Jay-Z's nieuwe club worden gepresenteerd. Hoe gaat het er ongeveer uitzien? Nou ja, gewoon: een beetje Beyonce, een vleugje Tyra Banks, wat Tommy Hillfiger, Nicole Richie, dat soort dingen(!) Hier een filmpje van de New Yorkse variant.

En zo was het in de IT:

Lees ook:Ministry Of Sound opent club in New Delhi
Lees ook:Amsterdam week: Club Panama
Lees ook:Discotheek Gatecrasher gaat in vlammen op
Lees ook:Fatboy Slim en Kylie gaan wonen op afvaldump
Lees ook:Discotheek Johnny de Mol is bankroet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>