Top 500: Sugababes – Freak like me

Zoete suikermeisjesIk ben er nog niet helemaal uit of ik de nummer 269 uit de lijst eigenlijk wel dance kan noemen, maar het is nooit een straf om de Sugababes te bespreken.
Over de geschiedenis van de Sugababes valt heel wat te vertellen. Zo was Heidi (midden) ooit nog lid van Atomic Kitten en waren Mutya (links) en Keisha (rechts) al van kleins af aan vriendinnen. Voormalig lid Siobhan verliet de groep na de eerste cd omdat ze Keisha een gemeen kreng vond. Genoeg weetjes voorradig op de wiki. De muziek heb ik altijd erg leuk gevonden. Ergens is het bubblegum pop, maar dan een variant die wonderwel de middelmaat flink overstijgt.
Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Alcazar – Crying at the Discotheque
Lees ook:Video: Girls aloud vs Sugababes: Walk this Way
Lees ook:Top 500: Underworld – Two Months Off
Lees ook:Top 500 – Narcotic Thrust – Safe From Harm
Lees ook:Top 500: Snap – The first the last eternity

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 500: Sugababes – Freak like me

  1. Wwz

    Een erg leuk nummer. Al schaam ik me er wel enigszins voor dat ik dat vind, omdat het op het opnieuw inzingen en het toevoegen van wat effecten na niet veel meer is dan een samentrekking is van twee oudere nummers. Het moet niet een van de ingewikkeldste tracks geweest zijn om te componeren…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>