Top 500: Underworld – Two Months Off

Nu tijd voor het duo Karl Hyde en Rick Smith oftewel Underworld.
Wat moet je er van zeggen? Ik heb Underworld altijd een beetje gezien als een groep waarvan niet-danceliefhebbers zeggen dat ze dat wel oké vinden. Net zoiets als Faithless. Niet echt een aanbeveling dus. Van die groepen die leuk zijn om naar bier en modder vermengd met pis meurende massa's aan het dansen te krijgen ter afsluiting van één of ander openluchtfestival. Maar als ik dan toch moet kiezen tussen Faithless en Underworld dan kies voor de laatste. En niet alleen omdat we ze straks nog heel hoog in de lijst terug gaan zien. Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Filmpje: Dj Cat in het huis
Lees ook:Hap uit de maan, zorgt voor kippenvel bij Underworld!
Lees ook:Top 500: The Source Ft. Candi Staton – You Got The Love
Lees ook:Zeg maar dag met je Underworld kaartje
Lees ook:Top 500: Dallas Superstars – Helium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>