Top 500 – Narcotic Thrust – Safe From Harm

Narcotic Thrust is het dj/producer-duo Andy Morris en Stuart Crichton. Omdat ze van Andy's naam geen leuk anagram konden verzinnen (Damn I Sorry, As Dry I Morn, Diary Norms?), heeft die van Stuart de bandnaam opgeleverd.

Tot zover de nutteloze weetjes. De plaat Safe from harm uit 2002 is gewoon een goede houseplaat waarvan je er zo meer lust. Na deze track was het wachten tot 2004 toen het even pretentieloze als aanstekelijke I Like it de hitlijsten bestormde. We zijn benieuwd tot hoelang we moeten wachten voor de volgende.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Erick Morillo feat. Audio Bullys – Break down the doors
Lees ook:Top 500: Dune – Are You Ready To Fly
Lees ook:Top 500: Stonebridge feat. Therese – Put ‘em high
Lees ook:Top 500: Quadrophonia – Quadrophonia
Lees ook:Top 500: Beats International – Dub be good to me

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>