Top 500: Alcazar – Crying at the Discotheque

They don't get any gayer than this.
Maar OK. Dat mag. Lekker janken in de disco. Rest mij niets anders om de tekstruimte te vullen met een aantal weetjes: Alcazar is een Zweedse groep bestaande uit Andreas Lundstedt, Tess Merkel en Lina Hedlund. Hoe gay Alcazar daadwerkelijk is, blijkt wel uit het feit dat een lid van de Army of Lovers nota bene producer van de band was. Hij zit ook in de clip (zie fotootje). Het piano sampletje is trouwens van de discoplaat Spacer van ene Sheila. De heb ik er ook maar meteen bij geflikkergooid. Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.


Lees ook:Top 500: Clokx – Clocks
Lees ook:Top 500: Supermen Lovers – Starlight
Lees ook:Top 500: Daft Punk – Da Funk
Lees ook:Top 500: The shamen- Move any mountain
Lees ook:Top 500: Sylver – Turn the tide

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 500: Alcazar – Crying at the Discotheque

  1. Wwz

    Mijn ultieme guilty pleasure. Muzikaal gezien is het totaal onverantwoord, het image is zo campy als maar mogelijk is, maar helaas kan ik het nummer niet weerstaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>