Melkweg neemt afscheid van The Max met Oud en Nieuw

Ieder jaar is het weer hetzelfde gezever: wat gaan we doen met oud en nieuw? Voor de nostalgici onder u is het misschien een idee om de jaarwisseling te vieren in de Amsterdamse Melkweg.
Daar pakken ze dit jaar namelijk extra uit èn  er kan op gepaste wijze afscheid worden genomen van zaal The Max in oude vorm.
In maart 2007 wordt de zaal in zijn tien meter langere vorm heropend. Tijdens deze laatste avond wordt er gedraaid door resident dj's Per, ONNO en Sandrien. Allerlei house-stijlen komen aan bod. Maar ook de Oude Zaal gaat los in de eerste uren van 2007 met de dj's van de dansnachten Poptrash en Dance Arena.

Dj's Arnold, (Mad) Ed en de Punchout DJ's zorgen voor een fijne mix van electro, pop, rock, en hiphop. Over nostalgie gesproken: de Amsterdamse band zZz neemt zowaar echte muziekinstrumenten mee. Met orgel en drums gaan ze, hou je vast, rock 'n roll, surf, psychedelica en dance ten gehore brengen. Benieuwd hoe dat klinkt! 
Check voor het verdere programma en info de site van de Melkweg.

Lees ook:Melkweg krijgt er tien meter bij
Lees ook:ADE week: klinch: Dave Clark presents
Lees ook:Eindelijk, the Prodigy komt naar Nederland
Lees ook:Stemmen op de Grote Prijs van Nederland
Lees ook:ADE week: A different Lektroluv night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>