Stemmen op de Grote Prijs van Nederland

Alsof er nog niet genoeg gestemd wordt, gaat Dance.Blog nog even door. Je kan namelijk nog steeds stemmen op de "Grote Prijs van Nederland. En dat is voor het onderdeel Dance best interessant, het zal namelijk niet de eerste keer zijn dat een winnaar (inter)nationaal doorbreekt. Vooral de hiphop catagorie heeft een hoop toppers voortgebracht, zoals Brainpower, Raymzter en Dio. Tijd dat er ook grote doorbraken voor de dance catagorie komen! Jij daar natuurlijk in mee.

De "Grote Prijs van Nederland" wordt al vanaf 1983 uitgereikt. Jarenlang werd dit enkel en alleen in de catagorie pop/rock gedaan. Sinds 1996 is daar verandering in gekomen en wordt de prijs ook in dance, singer/songwriter en hiphop.

De prijs levert een geldprijs van €5000 euro op, daarnaast is de winnaar van de dance catagorie terug te vinden op Dance Valley. Na een lang traject aan voorrondes zijn de finalisten in de catagorie dance bekend geworden en daar zitten een aantal leuke acts tussen.

Fokko Versloot en Koen Lebens zijn verruit mijn favorieten. De jongens zijn de laatste tijd goed bezig en mogen nu zelfs een boeking bij Dirty Dutch in de techno area op hun agenda zetten. Veder zijn de "Space Pirates" een enorme aanrader, lekkere sound! En Tom Trago klinkt ook erg lekker. 

Stemmen kan je hierrr doen, als je ook van rock/pop, singer/songwriter of hiphop houdt, vergeet dan vooral daar ook niet op te stemmen!

Lees ook:Grote Prijs van Nederland, talentvolle dance-producers gezocht!
Lees ook:Dutch Dance en Mary Go Wild genomineerd voor Pop Media Prijs 2013
Lees ook:Stemmen op “the best of British”
Lees ook:Dance terug bij grote Prijs van Nederland
Lees ook:DJ Don Diablo ‘Best Geklede Man van het Jaar’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>