Mysteryland té strak uitverkocht, de alternatieven!

Mysteryland bestaat dit jaar 15 jaar en zal in de boeken gaan als de meest gewilde editie. Voor onder de 100 euro is het bijna niet meer mogelijk om een kaartje te krijgen. Gelukkig had ik mijn kaartje ruim op tijd, en kan ik gaan genieten van de beste dance sounds. Heb jij geen kaartje weten te bemachtigen? Dance.blog.nl zet de beste alternatieven op een rijtje!

 

Clubbin' on the Beach
Op het Bloemendaalse strand kan je terecht voor een van de grootste dance/trance talenten van Nederland: Sander van Doorn. Hij wordt bijgestaan door Peter Gelderblom, Erik van Kleef en Leo van der Weijden. Entree is gratis, dus geld uitsparen doe je zo!
Vervangingsfactor: 6

E-troit Festival
Voor een goede pot techno kan je het best terecht in Eindhoven. Daar vindt het E-troit festival plaats. Leuk voor techno liefhebbers, maar wel een entreeprijs van 12,50.
Vervangingsfactor: 4 

Pre-Party 
In Capelle aan de IJssel kan je gratis(!) terecht om te dansen op de lekkere beats van Erick E, Quintino en Nick D. Lekkere house in het centrum van Capelle!
Vervangingsfactor: 5

Rekorder strandfeest
Voor echte techno/minimal namen kom je terecht bij Beachclub Woosah in Scheveningen. Op dit gratis feest komen onderandere Juan Sanchez en Tettero af. Niet de minste namen!
Vervangingsfactor: 7

Veronica Sunset Grooves
Ze presenteren zich als het grootste gratis strandfeest van Nederland. Met dj's als Roog, Erick E en Luciën Foort moet het zeker een knaller gaan worden. Hier was ik zelf ook graag bij geweest!
Vervangingsfactor: 7,5

Rio aan de rijn 
Waarom kan jullie redacteur zich niet opsplitsen? Wat was ik hier óók graag heen gegaan. Met een line-up om je vingers bij af te likken, een gratis concept en (hopelijk) een zonnetje, gaat dit zeker een heel goed alternatief worden. Als je gaat: Let vooral even op Carita la Niña, echt de leukste vrouwelijke dj!
Vervangingsfactor: 8,5!!

Lees ook:Roger Sanchez vaste kracht bij 538?
Lees ook:De downloadtip: Niki Belucci
Lees ook:De downloadtip: Sven Väth – Exit Festival
Lees ook:Technoweek: Marco Bailey
Lees ook:Expectacle! Techno en hoge verwachtingen in Harderwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>