De downloadtip: Niki Belucci

Eerlijk gezegd is er geen enkel ander item op Dance Blog dat zo verschrikkelijk veel bezoekers heeft getrokken als het item over Niki Belucci. De sexy vrouwelijke dj, die graag naakt draait, bevond zich vorig jaar nog in een heuse rel, omdat ze naakt in een reclame campagne van Axe verscheen. Niki Belucci is trouwens niet de enige naakte dj in het circuit. We hebben ook nog Mari Ferrari, maar die schijnt niet te kunnen draaien. Deze keer dus een downloadtip van de onbetwiste site trekker van Dance Blog, Niki Belucci…

Niki Belucci, volgens mij droomt elke man wel van deze vrouw. Een mooie borstpartij, een lekker koppie én verstand van muziek. De Hongaarse schone bezit het allemaal, wat we aan filmpjes zien, steekt haar performance schraal af bij haar voorkomen. Achter de draaitafels is ze een schuchter meisje wat nauwelijk op of om kijkt.

De muziek die we op haar website en in de downloadtip vinden is wel aan mij besteed. Lekkere house met een techno randje, wat dat betreft weet Niki wel de juiste platen erbij te pakken. In mijn ogen een droomvrouw, alleen van mij mag ze der topje aanhouden, die tieten zie ik wel in de slaapkamer ;) .

Ooh ja, we hadden het over muziek. Dat kan je hierr terugvinden. Als je bewegende beelden zoekt (wat ik kan begrijpen), kan je hier (NSFW!/ Of is dat haar niet?) het beste terecht!

Lees ook:Filmpje: dj Niki Belucci draait graag topless
Lees ook:Video: DJ Niki Belucci feat. Mesi – Kék Hajnal
Lees ook:De downloadtip: DJ Chuckie F*ck Me I’m Famous Preparty
Lees ook:De downloadtip: Girls Love DJ’s – Lars Vegas
Lees ook:Welkom terug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>