De downloadtip: Sven Väth – Exit Festival

Jaarlijks vindt een van de betere buiten festivals in Servië plaats. Het Exit festival pleziert zijn bezoekers met de grootste namen uit de dancewereld. Vanuit Nederland reist jaarlijks weer een select groepje om dit mee te maken. Maar niet iedereen kan zich zo’n reis permitteren, plus dat het festival nog een dag of vier duurt. Gelukkig is er van een van de meesterlijkste setjes, die van Sven Väth, nog een opname. Zodoende kunnen we allemaal lekker nagenieten van dit meesterwerkje.

Bereid je voor, deze downloadtip duurt namelijk een dikke 3 uur, maar na het nodige downloadwerk, heb je ook wat. Het is een sterk afwisselende set geworden, zoals we die van Sven kennen. Ook hier laat Sven weer zien wat hij in huis heeft en waarom hij eigenlijk de beste techno dj ter wereld is.

Naast Sen Väth werd het festival door nog een aantal grote namen bevolkt. Zo stonden onderandere Francois K, Laurent Garnier, Claud von Stroke en M.I.A. op het festival.

Techno zoals het hoort dus! Speakers op voluit, oogjes toe en genieten van dit knap staaltje muziek!

HIERRR!

Lees ook:Best dj of 2008 week: Techno
Lees ook:Feestweek: Time Warp NL
Lees ook:‘Tresor opent deuren in maart 2007′
Lees ook:Sven Vath geeft Nina opnieuw Ja-woord
Lees ook:Line-up Scheldepop al bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>