Drugs in Amsterdam aan banden!

Vanaf heden zijn dancefeesten drugsvrij. Als het aan een 61-jarige brugervader van Amsterdam ligt. “De verantwoordelijkheid voor de aanpak van drugsgebruik en -handel komt te liggen bij de organisator van het evenement. Hoewel de dance-events volgens het college bij het Amsterdamse uitgaansleven horen en van culturele en economische betekenis zijn voor de stad, horen er geen drugs bij.”

Vanaf nu wordt de organisatie verantwoordelijk voor het drugsbezit van zijn bezoekers. Dus als er iemand rondloopt met drugs, kan de organisatie zijn vergunning kwijt raken. Zeg maar dag tegen de vergunning van Q-Dance, Thunderdome en B2S.

Een behoorlijke klap voor een groot deel van het uitgaanspubliek. En een nog grotere klap voor de gezondheid van drugsgebruikers. Want laten we eerlijk zijn, gebruikers zullen er altijd zijn. Desnoods neemt men een overdosis van te voren. Een tijd geleden kon je, je drugs nog laten testen op een groot feest of festival. Tegenwoordig wordt je overal gefouilleerd, worden er zelfs anale visitaties gedaan. Het einde van de uitgaansscene zoals we het nu kennen?

Lees ook:Deze week uitsluitsel zaak Awakenings
Lees ook:‘Dancefeest is nooit drugsvrij te krijgen’
Lees ook:Awakenings start handtekeningenactie
Lees ook:Stripperz in de Zebra
Lees ook:De week voor Mysteryland: Hey! podium

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Drugs in Amsterdam aan banden!

  1. Pingback: Stubnitz eerste slachtoffer Amsterdams drugsbeleid? | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>