Awakenings start handtekeningenactie

Iedere organisatie zijn eigen oud-op-nieuwfeest maar geen Awakenings? Daar komt niets van in, dachten ze bij Monumental.

Ze gaan allesbehalve akkoord met de intrekking van hun vergunning voor het New Years Eve-feest in de NDSM. Awakenings gaat op meerdere fronten in de aanval. Kondigde de organisatie eergisteren al aan naar de rechter te stappen om een vergunning af te dwingen, nu is er een handtekeningenactie op touw gezet. Er zijn al bijna 1500 steunbetuigingen binnen. Teken hem ook!


To:  Stadsdeel Amsterdam Noord

Het intrekken van de vergunning voor de Awakenings Newyears Special in de NDSM is onacceptabel.

Al acht maanden is bekend dat op 31 december 2006 dit feest wordt gegeven in de NDSM: ruim voldoende tijd om politie-inzet te regelen.

Voorgaande twee edities was deze politie-inzet geen probleem. Politie was in grote aantallen aanwezig. Dat de NDSM niet brandveilig zou zijn, is een non-argument. Enkele weken geleden waren er nog meer dan 6.000 bezoekers bij een concert van Anouk. Wel worden er op 31 december op de IJ-oever enkele andere feesten gegeven. Echter, deze feesten zijn later aangemeld dan Awakenings. Er is dan ook geen enkele reden om de vergunning niet te verlenen.

Graag willen we het volgende nog meegeven; Awakenings vindt meerdere malen per jaar plaats. De duizenden bezoekers van Awakenings maken er samen met organisator Monumental en de artiesten elke keer weer een gedenkwaardig feest van. Een feest waarbij in vergelijking met andere grootschalige evenementen nauwelijks ongeregeldheden plaatsvinden.

2007 is uitgeroepen tot het jaar van ‘Amsterdam, Feel the Rhythm – music & dance'. Er is geen beter manier om dit jaar in te luiden met Awakenings in de NDSM!

Klik hier om de petitie te tekenen.

Lees ook:
- Nieuwjaarseditie Awakenings op losse schroeven
- Fotoverslag Awakenings 24-11-2006, deel 1
- Fotoverslag Awakenings 24-11-2006, deel 2
- Dancewereld in verwarring door streng drugsbeleid

 

Lees ook:Nieuwjaarseditie Awakenings op losse schroeven
Lees ook:Rocco eist dikke vette schadevergoeding
Lees ook:Deze week uitsluitsel zaak Awakenings
Lees ook:NDSM-werf zet rem op feesten
Lees ook:Stubnitz eerste slachtoffer Amsterdams drugsbeleid?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Awakenings start handtekeningenactie

 1. Youri

  NDSM niet brandveilig? Afgezien dat er, wat je al zegt, meerdere malen per jaar duizenden muziekliefhebbers in elk genre aanwezig zijn, is dat natuurlijk een volstrekt zinloos argument: wat is er wel brandveilig met heel Nederland aan het vuurwerk?

    /   Reply  / 
 2. bas

  please…. laat door gaan het is echt een super feest!!!!!!!

    /   Reply  / 
 3. Esther

  Gewoon Awakenings door laten gaan! Hebben nix voor nix 40 euro betaald!

    /   Reply  / 
 4. Dorian

  gewoon een handtekening voor awake

    /   Reply  / 
 5. Joan

  Zwaar teleurgesteld door die rob, gaat m flink een deel van zn carriere kosten :-p

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>