Eindelijk house in Almere

Als inwoner van de gemeente Almere volg ik de welbekende agenda's op de voet. Helaas word ik vaak teleurgesteld. Met goede house feesten, zoals in de rest van Nederland te vinden zijn, is het in Almere dun bezaaid. En laat ik het maar helemaal niet hebben over techno/minimal feesten, want die zijn in deze stad onvindbaar. Maar 4 oktober zit er eindelijk iets aan te komen…

We hebben er even op moeten wachten, maar in Wauw (binnenkort in het item: de locatie) staan een hoop mooie namen te wachten voor een exclusief house feestje.

In Almere kan het, wordt wel gezegd, helaas gaat dat niet helemaal op. Ondanks dat je goed kan stappen, zijn echte feesten er niet te vinden. Voor een stad die in de top 10 van grote steden is binnengekomen is dat natuurlijk een schande! Als inwoner van Almere moet ik toch al gauw een half uur rijden voordat ik bij een redelijke tent terecht ben gekomen (Hardersplaza, the Sand, Sugar Factory etc).

Wauw, een club vlakbij het uitgaansplein, de Grote Markt, is erin geslaagd een zeer nette line-up neer te zetten. Met Rishi Romero, Skitzofrenix, Jermaine S en Melly Mel gaat hopelijk het dak eraf. 

Industry of House. 4 Oktober 2008 in het Almeerse Wauw. Laten we hopen dat het inderdaad Wauw is, zodat de stad met meer van dit soort feestjes komt! 

Lees ook:Almeerse club nu al gesloten
Lees ook:Zaterdag weer een housefeest in Almere
Lees ook:Nachttempel week: Factory 010
Lees ook:ADE week: Defected in the House
Lees ook:Stripperz in de Zebra

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eindelijk house in Almere

  1. LL

    Hey Bas, leuk dat je zo enthousiast deze blog volschrijft, maar je maakt wel behoorlijk wat spelfouten. Zou ik nog wel opletten, of misschien iemand vragen voor eindredactie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>