Nachttempel week: Factory 010

De lijst van Revu's nachttempel is goed gevuld dus toen ik naar een club opzoek moest die echt in de rij móest staan, werd het wel even moeilijk. Eerst zat ik te denken aan de Maassilo, die er écht absoluut tussen had gemoeten. Daarna verlegde ik mijn aandacht naar Club 11, die er als eerbetoon erin had gemoeten. Maar mijn keuze is uiteindelijk op de 'nieuwe' Rotteredamse Club 11 gevallen: Factory 010!

 

Sinds mei 2008 worden op deze locatie geregeld feesten georganiseerd, en doordat het niet wekelijks gebeurd blijft de club zijn exclusiviteit behouden. De club is een paar verdiepingen hoger gelegen dan de legendarische Maassilo.

Bij een aantal feesten van de Maassilo wordt Factory 010 ook gebruikt. Zo zal bij Time Warp, maar ook bij Awakenings en Beatloverz de bovenste verdieping als aparte area worden gebruikt. De grootte en het interieur doen ervoor zorgen dat de locatie uitermate geschikt is voor intieme minimal en house feestjes.

Maar dat is niet alles! De feesten die exclusief in Factory 010 gegeven worden, worden gekenmerkt door de sterke programmering. Van Secret Cinema en Ille Bitch tot Vato Gonzalez en Roog, van talent tot geariveerde helden. Alles is mogelijk ik Factory 010 en het is dan ook zeer jammer dat Revu de Factory geen kans heeft gegeven. Wellicht voor volgend jaar?

Lees ook:Nachttempel week: 013 te Tilburg
Lees ook:Best of 2008 week: Beste locatie
Lees ook:Nachttempel week: Winkel van Sinkel te Utrecht
Lees ook:Utrecht week: de Nachtburgemeester
Lees ook:Partyverslag: Odeon’s Countdown

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>