Awakenings doet Anti Konijnendans in de ban

Blijkbaar zijn ze bij Awakenings nog enigszins gepikeerd. Een berucht filmpje van drie tijdens het Awakenings Festival dansende jongens is het voorbeeld geworden van de zogenoemde Konijnendans. Het filmpje (al dan niet voorzien van grappige muziek) wordt inmiddels door verschillende partijen gebruikt om de in hun ogen belachelijke, cartooneske en potsierlijke dansstijl te ridiculiseren. De meest bekende actiegroep is  Anti Konijnendans met een veelbekeken facebookpagina! De groep heeft zelfs een logo gecreëerd en laat stickers bedrukken. Die protest-stickers kunnen worden besteld!

Deze stickers worden niet gewaardeerd door Awakenings!

Deze stickers worden niet gewaardeerd door Awakenings!

Echter, de organisatie van Awakenings is daar meteen als een konijn op ingesprongen en heeft rigoureuze tegenmaatregelen genomen. Awakenings heeft de mededeling van Anti Konijnendans dat er nieuwe stickers te bestellen zijn op hun facebook-pagina gedeeld. Met de volgende toevoeging: ”Awakenings houdt van mensen die dansen (op wat voor manier dan ook) en wij willen niet dat onze bezoekers met deze sticker geconfronteerd worden. Diegene die op heterdaad gepakt wordt bij het opplakken en/of in bezit zijn van deze of andere stickers, wordt per direct eruit gezet. Het plakken van stickers kan ook agressie opwekken en daarom staat er vanaf morgen in onze algemene voorwaarden dat stickeren streng verboden is.”

Lees ook:Tranen in de ogen op Awakenings
Lees ook:Filmpje: Coke de Rode sloper
Lees ook:Deze week uitsluitsel zaak Awakenings
Lees ook:Awakenings start handtekeningenactie
Lees ook:Amerikaanse dj gaat het Witte Huis op zijn kop zetten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>