Amerikaanse dj gaat het Witte Huis op zijn kop zetten

Vergeet Tiësto op de Olympics, in stadions, op vliegvelden of pontons op de Maas.
De man hiernaast op de foto, dat is pas een held. Hij kruipt binnenkort het hol van de leeuw binnen, het Amerikaanse Witte Huis. De plek waar alle smerige anti-rave, anti-homo, anti-alleswatleukis-wetgeving wordt gemaakt. Jason Bentley gaat op 21 april een 90-minuten durende set neerzetten tijdens het jaarlijkse diner voor journalisten.
Jason Bentley, gelouterd dj bij de alternatieve radiozender KCRW, was behoorlijk in zijn nopjes toen hij de uitnodiging kreeg: "Ik ben zeer vereerd dat ik mijn muziek mag laten horen voor de de president, de vice-president en de WItte Huis-correspondenten. Het is een bewijs van de invloed die KCRW-dj's op alle lagen van onze maatschappij hebben. Ik heb het gevoel dat ik mijn hiermee mijn stempel zet op een van de meest invloedrijke evenementen van het land. Het is werkelijk ongelofelijk."

De 'White House Correspondents Dinner' heeft een rijke traditie van grappen en grollen, ook van de kant van de president. Vorig jaar nog schakelde Bush een dubbelganger in, die samen met hem een speech hield. De dubbelganger zei wat Bush echt dacht, Bush zelf lulde maar wat raak. Bekijk hieronder die scene.

Lees ook:
- Tienjarig meisje aangeklaagd voor illegaal downloaden
- New York verbiedt dansen
- Amerikaan claimte rechten op dansje

Lees ook:Videoclips: Utah Saints – Something Good (08)
Lees ook:Check je ticket voor Sensation White!
Lees ook:Apple verkoopt 100 miljoenste iPod
Lees ook:Nu ook Sensation Black in België
Lees ook:Sensation Black 2008: de line-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>