Nightmare in De Kuip met Paul Elstak, Euromasters, Promo en Ruffneck

De Rotterdamse Kuip is de komende periode weer het prachtige decor voor enkele grote dance-evenementen. Begin juni wordt het stadion bespeeld door Cinéma in de Kuip en Mysterious. Op 28 juni zal het legendarische Nightmare er terugkeren in Rotterdam. De vier podia waren al bekend gemaakt maar nu kunnen de namen er aan worden toegevoegd.

Het heilige gras is de plek voor het hoofdpodium. Daar draaien Paul Elstak, Promo, Ruffneck, Nosferatu, Bike, The Stunned Guys, Tommyknocker, Re-Style, The Wishmaster, Nightmare All Stars en Mc Ruffian.

Het tweede podium is vernoemd naar de Energiehal, de beruchte sporthal in de Rotterdamse wijk Blijdorp waar de eerste nachtmerries plaats hadden. Er zijn mooie documentaires over gemaakt die terugblikken op die jaren zoals Gabbers! en Hard voor de Hal. Rotterdam Terror Corps, Jones & Stephenson, Scott Brown, Euromasters, Waxweazle, Claudio Lancinhouse, Gijs (Demi Sec), Placid K, Tango & Cash, Lunatic & Miss Hysteria, Dazzler, OCD en Mc TMC zullen de helaas afgebroken Energiehal doen herleven.

Het Rotterdamse Prspct heeft zich de afgelopen jaren ontpopt als de marktleider op het gebied van combinatie van hardcore en drum ‘n bass. Hun snoeiharde geluid wordt vertegenwoordigd door Manu Le Malin, Igneon System, Lowroller, Thrasher, Bryan Fury, Sei2er, Detest, Sinister Souls, Angel, NSH Crew en Mc Dart op het derde podium.

Klassiekers klinken in de vierde ruimte. 010 Classics worden geleverd door Yves Deruyter, Darkraver, Franky Jones, Stanton, Rotterdam Termination Source, Mike S, Reza, Ferry Salee, Lars, Psyco Dj, Alessondro Stasi en Mc Alee.

Er zijn nog enkele kaarten (44,94 euro) beschikbaar via deze link.

Paul Elstak staat uiteraard op het hoofdpodium dat op wordt gebouwd op het veld van zijn favoriete club Feyenoord op 23 juni tijdens Nightmare in de Kuip

Paul Elstak staat uiteraard op het hoofdpodium dat op wordt gebouwd op het veld van zijn favoriete club Feyenoord op 23 juni tijdens Nightmare in de Kuip

Inmiddels zijn de line-ups voor Cinéma in de Kuip en Mysterious ook grotendeels bekend.

Cinéma in de Kuip biedt onder meer Housequake, Franky Rizardo, Benny Rodrigues, Fajah Lourens, Andy Callister en Undercontrol.

Mysterious heeft in ieder geval Bassjackers, Quintino, Shermanology, Yellow Claw, Marc MacRowland, Stadiumx, Alvaro, Oliver Heldens, Vato Gonzalez, Billy the Kit, Artistic Raw, La Fuente, Roul and Doors (RnD Musik), Stefan Vilijn, Chris Rox, Brian Chundro & Santos, Jasper Clash, Bougenvilla, Jay Valentine, Marlldexx, Aldair Silva, DJ Superior, Ronnie Flex, Dyna, Darryl Antunez, Diamondspin en Ferdows te gast.

Lees ook:Knallen in De Kuip
Lees ook:Feyenoord-fans willen geen house meer horen
Lees ook:2 Many Dj’s, Boy George en Audio Bully’s behoren tot het nieuwe Het Vrije Volk in Rotterdam
Lees ook:Kevin Saunderson, Mark Knight en Charly Lownoise & Mental Theo op eerste editie DanceFloat
Lees ook:Even een snackje: Reportage Gabberscene

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>