Even een snackje: Reportage Gabberscene

Zo op de eerste dag van de week kunnen de voetjes weer even op het bureau, want ik ben tijdens het Youtuben weer een topper van een filmpje tegengekomen. RTV Rijnmond maakte een paar jaar terug (2002) een reportage over, de destijds doodgebloedde, hardcore. Met DJ Paul Elstak en DJ Rob wordt teruggekeken op de eerste jaren en de gloriedagen van de hardcore. Een sterke reportage waarin Parkzicht een grote rol speelt. Prachtig om de tijd van Parkzicht, ‘James Brown is Dead’ en de Energiehal weer eens terug te zien…

Deel 1:

Deel 2:

Lees ook:Filmpje: Froukje van 6Pack leert hakken
Lees ook:Happy Hardcore week: Paul Elstak
Lees ook:Dj Ruffneck gaat down under
Lees ook:De Downloadtip: Green Velvet @ Innercity
Lees ook:Happy Hardcore week: Nakatomi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>