Feyenoord-fans willen geen house meer horen

Stress in de Kuip. In een wanhopige poging het miserabele seizoen te verklaren geven supporters nu de muziek de schuld: "We willen geen anonieme housemuziek, maar echte Feyenoord-clubliederen."

"Als ik in de Kuip zit, hoef ik voor de wedstrijd niet eerst drie kwartier herrie aan te horen", vertelt Feyenoordsupporter Michiel Beute tegen het AD. Hij hoort liever infantiele voetballiedjes als ‘Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag?, ‘Het is feest bij Feyenoord' en ‘Huppie, huppie, huppie, Feyenoord is mijn cluppie'. Nou Michiel, één geluk: de afkeer is wederzijds.  
Wij willen als dance-liefhebbers namelijk ook niet geassocieerd worden met Feyenoord-hooligans fans. Dat komt dus mooi uit. Er komt veel moois uit Rotterdam, maar dat is geen voetbal. Dat zijn de Dance Parade en Paul Elstak!

Lees ook:
- Paul Elstak slaat van zich af
- Geen tieten tijdens Dance Parade?

Off topic, maar desalniettemin retecool: Laser graffiti in Rotterdam

Lees ook:Feyenoordfans willen geen Watskeburt meer horen
Lees ook:Nightmare in De Kuip met Paul Elstak, Euromasters, Promo en Ruffneck
Lees ook:Afterparty Dance Parade geschrapt
Lees ook:Knallen in De Kuip
Lees ook:Rotterdam: liever wat bloot dan zeiken in de goot

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Feyenoord-fans willen geen house meer horen

 1. elwin

  Rot toch op joh! Waarom moet Feyenoord en de supporters nou weer gekoppeld worden aan hooligans? Stelletje debielen! Dat is net zoals het koppelen van Dance muziek aan spuitende en slikkende skin-heads… Rot toch op joh! Doe niet zo kortzichtig!

    /   Reply  / 
 2. ILONKA SANNES

  Ook wij ergeren ons de laatste tijd aan de muziek in de kuip voor de wedstrijd en de pauze. Kan er geen normale muziek meer gedraaid worden ipv die house herrie, misschien leuk voor de jonge lui maar voor de 40 plussers absoluut niet om aan te horen.
  Gaarne daar eens rekening mee te houden

    /   Reply  / 
 3. Thijs

  Ik vind het ook ietwat kortzichtig om supporters en hooligans over één kam te scheren. Wat ik nog kortzichtiger vindt is het alleen noemen van Paul Elstak uit rotterdam :P Ik noem een Michel de Hey… een Luciën Foort! ;)

    /   Reply  / 
 4. jeroen

  pffffff…
  de arrogantie druipt er vanaf

  “Wij willen als dance-liefhebbers namelijk ook niet geassocieerd worden met Feyenoord-hooligans fans”

  wat geeft je het recht om namens alle dance-liefhebbers te spreken? En dus ook namens de Feyenoorders die zondag half gesloopt in de Kuip zitten, omdat ze vrijdag en zaterdag hebben lopen feesten. Feyenoorders kunnen prima danceliefhebbers zijn en omgekeerd.

    /   Reply  / 
 5. Boefje

  Ja, ga om de muziek lopen janken, dat zal helpen. Feyenoord is een grote jankclub geworden. Dance-muziek heeft spelers als Van Persie, Leonardo en Ebi Smolarek niet weggejaagd uit Rotterdam. Voetbaldomheid wel.
  Het wordt toch nooit wat met die club. Feyenoord heeft een ongeeslijk calimero complex ten opzichte van amsterdam of ’020′ zoals ze altijd zo kneuzig zeggen.

  Waarom zou je sowieso tegen Ajax aan willen schoppen? Een club die ieder jaar weer bewijst een parodie van zichzelf te zijn. Maar dit terzijde.

  Eén blik op Coen Moulijn, De Held van Het Legioen, zegt het allemaal: je zou zweren dat ie niet eens zelfstandig kan pissen.

  Lees liever een boek, ofzo. En dan niet die van Geert Wilders aub

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>