Don Diablo goes international

Don Diablo gaf een tijdje terug al een voorzetje, dat hij graag naar het buitenland wou vertrekken. Het lijkt er steeds meer op dat de dj de stap écht gaat wagen. Vooral nu zijn laatste nummer in de Amerikaanse hitserie ‘CSI’ is gebruikt. Het lijkt de zanger, dj, producer en remixer dus stevig voor de wind te gaan. Zal het de artiest ook werkelijk lukken om de overstap naar het land der beloften waar te maken?

Don Diablo’s nummer ‘Too Cool for School’ werd op het internet opgepikt door de producenten. Die benaderden Diablo of ze de track mochten gebruiken. Die stemde daar volledig mee in, en zodoende leverde hij een remix van het nummer in bij de producers van CSI.

Na het afleveren van het succesalbum ‘Life is a Festival’ in oktober, kan Don Diablo er dus wederom een succes op zijn naam bijschrijven. Sinds het uitkomen van het album is Diablo druk aan het touren door andere landen. Op dit moment is de dj in New York, alwaar hij druk aan met veel verschillende projecten bezig is.

De afgelopen weken was Don Diablo de meest geblogde artiest. Regelmatig verschijnt hij bij de top 5 van de artiest waar het meest over geschreven wordt door bloggers. Hij belandt zodoende vaak hoger dan andere ‘favorieten’ als Lilly Allen, Kings of Leon of Britney Spears. Gaat Don Diablo het dit jaar helemaal maken in de US of A?

Hier het clipje van CSI waarin de muziek van Don Diablo te horen is:

Lees ook:Don Diablo doet het met Kubus en Extince
Lees ook:Scharrelt Don Diablo met Paris Hilton??
Lees ook:ADE week: Don Diablo cd release party
Lees ook:Don Diablo helpt winnaar met maken van videoclip met mobieltje
Lees ook:Tweedaags Free Festival dit jaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>