Don Diablo helpt winnaar met maken van videoclip met mobieltje

Natuurlijk is het een grote reclamestunt. Maar leuk bedacht is het wel.

MTV en Nokiahebben een creatief forum opgericht voor aankomende kunstenaars en jonge talenten die gebruik willen maken van alle applicaties van hun mobiele telefoon. Zoals je begrijpt, kom je er niet met snel smsen en kekke foto’s maken. Ze zoeken creatief talent voor het ontwikkelen en opnamen van een videoclip met behulp van de nieuwste Nokia. Dj/producer Don Diablo (‘Bestgeklede Man') heeft speciaal voor deze gelegenheid een nummer van Moke '(Bestgeklede Band') geremixt.

Deze artiesten helpen ook nog eens de 5 gelukkigen die hun bedachte videclip mogen laten maken. Een mooie kans om eens écht te laten zien wat je kan met je flitsende telefoon.


Speciaal voor deze gelegenheid heeft Don Diablo een remix gemaakt van het nummer ‘We’ll Dance’ van Moke. Aangezien de video nog gemaakt moet worden, kan ik geen clip laten zien.


Daarom hieronder een live-versie van een on-geremixte versie van ‘We’ll Dance’ van Moke én ‘Who’s Your Daddy’ een nummer van Don Diablo. Denk deze twee nummers door elkaar heen en dan kom je alvast een heel eind denk ik zo.

Don Diablo:

Moke:

Lees ook:Junkie XL live met remix Madonna bij De Wereld Draait Door
Lees ook:Sony BMG Benelux heeft Don Diablo gestrikt voor deal
Lees ook:Don Diablo goes international
Lees ook:Don Diablo doet het met Kubus en Extince
Lees ook:Junkie XL: remix van The Eagles of Death Metal voor Nike

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>