Tweedaags Free Festival dit jaar!

Elk jaar wordt het Almeerse ‘Free Festival’ een groter succes. Vanuit het hele land trekken de dagjes bezoekers naar Almere om gratis op de meest uiteenlopende stijlen los te gaan. Vorig jaar werd de zaterdag ingevuld door het ‘mislukte’ So Sexy Festival. Een tegenvallende kaartverkoop en slecht weer, zorgden ervoor dat het festival deels in het water liep. De gratis variant op de zondag, verliep wel met groot succes. Zodoende is er gekozen het fesitval met een dag te verdubbelen.

Normaal gesproken viel het Free Festival altijd op een zondag, maar dit jaar is het festival ook op de zaterdag te vinden. De stijlen zijn gescheiden in twee aparte feesten. Is de zaterdag een mooie opwarmer voor Defqon 1. met alle ‘harde stijlen’, de zondag staat in het teken van de ‘Club Styles’.

Vorig jaar bestond het evenemententerrein uit maar liefst 5 afgeladen area’s. Ik ben benieuwd wat de organisatie dit keer qua grootte kiest. Maar gezien de grote toeloop op ‘het andere Almeerse festival’; Defqon 1. kan het zomaar dat er een gigantische toestroom op de zaterdag zal zijn.

Ook dit jaar vindt het Free Festival op het Atlantisstrand plaats. De locatie staat bekend om zijn mooie ligging aan het water en zijn goede bereikbaarheid. Het strand ligt namelijk aan de snelweg.

Lees ook:Free Your Mind’s geeft eerste namen 5e editie prijs
Lees ook:Danceblog deelt uit: 2 weekendtickets voor TodaysArt
Lees ook:Timetable Mysteryland bekend
Lees ook:Defqon.1 2008: de line-up
Lees ook:Awakeningsfestival 2008: de line-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>