Nightmare gaat weer naar buiten

Een van de grootste hardcorefeesten van de wereld trekt weer naar buiten! Vierde Nightmare afgelopen december nog groots zijn 15e verjaardag, in zijn zestiende jaar gaat het feest weer naar buiten. Na een korte afwezigheid van een jaar, is het dus weer tijd voor een legendarisch nachtfeest. Lees verder voor de locatie, datum, tijd én natuurlijk een filmpje van de vorige editie…

Sinds 2005 is het concept jaarlijks in de buitenlucht te vinden. Jaarlijks was het strand van Hoek van Holland het toneel van het brute nachtelijke hardcore festival. Helaas werkte vorig jaar de gemeente niet mee en waren er teveel restricties, waardoor Nightmare Outdoor geen doorgang kon vinden.

Na lang zoeken heeft UDC en Mid-Town een nieuwe locatie gevonden waar volledig geknald kan worden. Op het recreatieterrein Lunenburg (bij Hellendoorn) kunnen alle hardcoreliefhebbers volledig uit hun plaat gaan. Deze keer zal het alleen geen nachtfestival zijn, maar wordt er vanaf 12 uur ‘s middags tot 23.00 doorgebeukt. Een klein gemis als je het mij vraagt.

Meer dan 20.000 hardcorefanaten zullen de ultieme outdoor hardcore belevenis meemaken in het duistere bos rond Hellendoorn. Door de afgelegen locatie zal de organisatie zich niet constant aan hoeven passen aan de geluidslimiet die normaal geldt! Er zullen 6 areas gevuld worden waarin dus 11 uur lang maximaal gebeukt zal worden, met een top line-up waarin alle substromingen van de hardcore vertegenwoordigd zijn. Natuurlijk zal er ook weer zorg gedragen worden voor de vetste Freddy shows en dito aankleding. Bovendien zal het feest ook dit keer weer op een memorabele wijze worden afgesloten

Ooh ja! Het is op zaterdag 16 mei van 12.00 tot 23.00!

Zie hier het filmpje van de eerste editie:

Lees ook:Herinneringen 15 Years of Nightmare opgehaald
Lees ook:Het gevoel van toen: Thunderdome Tunnel of Terror – Mysteryland 1997
Lees ook:De downloadtip: Jeroen Flamman
Lees ook:A Nightmare Outdoor 2007: de filmpjes
Lees ook:Feestweek: Time Warp NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>