Het gevoel van toen: Thunderdome Tunnel of Terror – Mysteryland 1997

Ik zeg niet dat vroeger alles beter was, of nu alles slechter. Het was in ieder geval wél anders en dat maakt dat we soms met weemoed terugdenken aan de tijden van weleer. Zo vond ik dit filmpje van Mysteryland Outdoor 1997 en zijn Thunderdome Tunnel of Terror. Compleet gekkenhuis!

Thunderdome Tunnel of Terror – Mysteryland Outdoor 1997

Lees ook:
Thunderdome 2006: voorpret in beeld en geluid  - meer gouden filmpjes!
Hardcore, niet kapot te krijgen!

Lees ook:Thunderdome 2006: voorpret in beeld en geluid
Lees ook:Thunderdome Pay Back Time: de line-up
Lees ook:REMF: A tribute to Gabber
Lees ook:Thunderdome trekt minder bezoekers
Lees ook:Exit Frans bauer, enter de hardcore

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Het gevoel van toen: Thunderdome Tunnel of Terror – Mysteryland 1997

 1. Bello Hall

  Haha gaaf, m’n eerste ‘echte’ feestje. Toen speciaal een witte Cavello voor gekocht en daar sta je dan in de blubber. Heb een soortgelijke Cavello een paar keer gezien in dit filmpje, maar kan me niet voorstellen dat ik er ergens op sta…

  Volgens mij draaide toen Dana nog in die tent. En (MC) Drokz?

  En nu luister ik met net zo veel plezier naar U2, Editors, Pearl Jam en weet ik ‘t…tijd, wat doe je met me!? ;)

    /   Reply  / 
 2. Davy van de Laar

  @ Bello Hall
  Leuk om te horen van mensen die er ook daadwerkelijk bij waren! En tijd maakt je ouder, heb ik wel eens gehoord… Ik probeer het ook altijd te ontkennen hoor. Mijn eerste echt grote feest dateert uit 1995 denk ik, Megarave VI in Helmond. Heb daar serieus nog beelden van op videoband..haha..zal eens kijken of er wat online materiaal te vinden is.

    /   Reply  / 
 3. Katja

  Leuk om te zien! Ik wilde naar dancefeesten toen ik nog te jong was om uit te gaan en daarna ben ik tussen gitaarvrienden terechtgekomen met zo nu en dan een verdwaald dancefeest. De laatste jaren pas echt goed aan het inhalen ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>