Herinneringen 15 Years of Nightmare opgehaald

Zoals ik al eerder op de blog vermeldde gaat Nightmare dit jaar zijn 15e editie in. Dat de organisaties UDC en Mid-Town dit jaar gigantisch gaat uitpakken lijkt een understatement, alles zal uit de kast getrokken worden om de bezoeker het naar zijn zin te laten hebben. Deze editie zal het groter, harder en beter worden. Maar de afgelopen 15 jaar zijn natuurlijk ook legendarisch geweest. Heb jij er goede herinneringen aan bewaard? Kijk dan snel even verder!

Als je een goede, leuke of grappige herinnering aan Nightmare hebt, dan kan je deze nu naar Mid-Town versturen.

Die herinnering kan over alles gaan. Je eerste keer Nightmare, de schitterende outdoor editie, de keer dat je huidige vriend(in) hebt ontmoet, de keer waar je nog kippenvel van krijgt of misschien wel die herinnering dat je dacht dat de oude Energiehal op instorten stond?

Het stukje zal gebruikt worden voor het "Nightmare magazine" dat zoals gewoonlijk bij UDC events, na afloop uitgedeelt zal worden. Stuur je stukje (van ongeveer 6 zinnen) naar [email protected]
samen met je naam, leeftijd en woonplaats vóór 17 november en wie weet
zie jij jouw stukje straks terug in het Nightmare Magazine op 6
december!

Lees ook:Nightmare gaat weer naar buiten
Lees ook:2 Babes brengen single uit
Lees ook:Stemmen op “the best of British”
Lees ook:Video: Justus Köhncke – Timecode
Lees ook:UDC presenteert nieuwe website Nightmare

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>