Video: DJ Niki Belucci feat. Mesi – Kék Hajnal

Heb je danceblog al eens eerder bezocht, dan was dat misschien wel om Niki Belucci. Deze niet onaardig ogende Hongaarse dj staat namelijk traditioneel vrij hoog in onze statistieken.
En dat vooral om het feit dat ze zich graag luchtig kleed. Daarom konden we het zelf ook niet laten om een beetje lacherig over haar te doen.Maar nu ben ik officieel fan van deze vrouw geworden. Ik weet niet waarom precies. Misschien om het grappige gebroken Engels op haar site, of de geniale manier waarop ze naam voor zichzelf heeft weten te maken.Oké, er zijn meer vrouwen haar voorgegaan die met hun uiterlijke verschijning de aandacht op zichzelf wisten te scheppen. Maar wat schetste mijn verbazing: Niki heeft een heel aardig nummer uitgebracht!. De track Kék Hajnal, wat zoiets als blauwe dageraad betekent, is behoorlijk aanstekelijk. Ik zing het Hongaarse refreintje graag (hard) mee. Geen idee waar het over gaat, maar wat maakt het uit. Overigens is Kék Hajnal al vorig jaar zomer uitgebracht. Dan maar een verlate zomerhit op danceblog. Ok, ik ga hier niet beweren dat de internationale dancescene te arrogant is om dit grote talent niet de erkenning te geven dat het verdient. Maar laat dat meisje toch lekker, joh. Go Niki!

Dat het ook een stuk slechter kan, bewijst de track 1234 hieronder. Een wel erg simplistische titel voor een ronduit onnozele track. Het begint al met een stupide aankondiging ("the very beautiful, the very wonderful, the very fantastic, the very sexy..etc.) en daarna wordt het niet veel beter. Als je op play drukt niet achteraf gaan zeuren, ik heb je gewaarschuwd.

Lees ook:De downloadtip: Niki Belucci
Lees ook:Filmpje: dj Niki Belucci draait graag topless
Lees ook:Top 500: Tina Cousins – Killin’ Time
Lees ook:Nieuw: Merk & Kremont – Underground
Lees ook:Video: Tracey Thorn – It’s all true

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Video: DJ Niki Belucci feat. Mesi – Kék Hajnal

  1. frans van arkel

    van pornoster tot dj…goeie switch..

      /   Reply  / 
  2. Daniel

    Hi, Good evening I just wanna say that nikki Belucci it’s awesome , even here in Bogota(colombia) was a boom , if you have more videos or nikki song, do me a favor , mail me.

    By the way , which language is this??

      /   Reply  / 
  3. Cyril

    This is the Dutch language and if you want me to email you, you have to leave your emailadress…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>