Gelukkig nieuw jaar!

Een super gelukkig, vrolijk, gezond, dansend, muzikaal, romantisch, gezellig, vriendelijk, geweldloos, spetterend, feestend, mooi, vet, lekker en krachtig nieuw jaar! Na een druk jaar in 2008 mogen we ons opmaken voor een nog drukker jaar in 2009. Met opkomende feesten als Trance Energy, Sensation en Full On Ferry en opkomende festivals als Mysteryland, Dance Valley en Extrema is er ook komend jaar weer meer dan genoeg te doen in Nederland. Ik heb er in iedergeval zin in. Zijn er trouwens nog mensen die wél goede voornemens hebben?

Als nieuwjaarscadeau heb ik trouwens dé beste jaarmix van 2008 voor je klaar staan. Vrienden van de blog, de heren van Remaniax, hebben gesleuteld aan een jaarmix met enkel Remaniax producties en remixen. Een sterke mix, die je hier kan downloaden. Op de volgende pagina vind je de tracklist. Have fun, ook in 2009!

Lees ook:Remaniax vs Tiësto
Lees ook:Downloadtip: Remaniax
Lees ook:Best dj of 2008 week: Electro
Lees ook:Even een snackje: Laidback Luke @ Mysteryland
Lees ook:Best of 2008 week: Beste downloadbare dj set

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>