Best dj of 2008 week: Electro

Hoewel in de voorgaande jaren electro een beetje het ondergeschoven kindje was geworden, wordt de stijl met de jaren steeds serieuzer genomen. Met de meest vette feestjes is de stijl niet langer ondergebracht bij techno zalen en feesten, maar weten steeds meer partygangers de weg naar een electrofeest te vinden. Gelukkig ook maar, want ook dit jaar stonden er een hoop electro dj’s enorm gave dingen te doen…

Beste electro dj nationaal

Als er een dj duo is opgestaan dit jaar dan is het Beesmunt Soundsytem wel. Niet voor niets was ik enorm enthousiast over deze heren. Ongeloofelijk vette producties en dito optredens. Worden niet voor niets de Nederlandse equivalent van 2ManyDj’s genoemd. Lekker veel Daft Punk, Crookers en Boys Noize invloeden. Ga zo door jongens!

Dikke pluim trouwens voor Applescal! Won dit jaar met glans de ‘Grote Prijs van Nederland’ en dat resulteerde in een hoop vette boekingen. Hopelijk weet deze man volgend jaar zich van de talent titel te ontdoen en te komen tot ‘Neerlands best’.

Beste electro dj internationaal

In de electro rijtjes verschijnt steevast de naam van Daft Punk. Dit jaar kies ik er in iedergeval niet voor. De heren (of misschien wel dames?) van Daft Punk hebben dit jaar weinig van zich laten horen. Erg jammer! Wie wel erg vette dingen heeft laten zien is Dubfire. De helft van Deepdish gaf een heerlijke set op zowel Dance Valley als Essence weg. Niet voor niets dat hij zichzelf tot beste electro dj internationaal mag kronen.

Op internationaal vlak heeft Guy Greber uit Israel ook mijn hart veroverd. Heerlijke diepe producties, een fantastische set op Cocoon goes Amsterdam. Gaan we ook komende jaren nog veel van horen! Helaas staat er in Nederland nog niets voor hem geplant, maar er ‘hangt iets in de lucht’, hoop ik dan maar!

Lees ook:Best dj of 2008 week: House
Lees ook:Daft Punk helm te koop
Lees ook:Best dj of 2008 week: Techno
Lees ook:Daft Punk gadgets zijn cóóóóóól
Lees ook:Filmpjes: Grand Theft Auto 4, Kanye West en Daft Punk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Best dj of 2008 week: Electro

  1. patches

    Kneus, dubfire is niet eens electro..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>