Remaniax vs Tiësto

Zij zijn de een van de meest talentvolle duo\’s, zeker op productioneel gebied, hij is de allergrootste. Dat is zo ongeveer de rolverdeling tussen \’Remaniax\’ en Tiësto. Desondanks is de Brabantse trance dj lyrisch over de release van het talentvolle duo.

‘Tiësto’s Club Life’ is waarschijnlijk een van de best beluisterde programma’s van Radio 538. Elke vrijdagavond selecteert de Nederlandse top dj weer de lekkerste releases, beste classics en een opkomend talent.

De Almeerse jongens van Remaniax zijn op weg om keihard in Nederland door te breken. Deden ze al succesvolle mixen van o.a. Laidback Luke (Humanoidz), dj José, N.E.R.D. en Rishi Romero. Ook eigen producties, zoals Blazin’, Days Like This werden met gemak door een hoop dj’s opgepikt.

En zodoende werden ze ook gevraagd voor de remix van de klassieker ‘Lady’ van Mojo. Deze mix klinkt zo lekker dat hij dan ook dírect werd opgepikt door dj Tiësto. Wat vinden jullie van de remix? Oude tijden herleven in iedergeval weer!

Lees ook:Even een snackje: Laidback Luke @ Mysteryland
Lees ook:Oude glorie: Laidback Luke ft. Goodgrip – Rocking with the best 2007
Lees ook:[Teaser] Laidback Luke & Hardwell – Dynamo
Lees ook:Verjaardagsweek: Laidback Luke
Lees ook:Convertible “Rehab” cd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Remaniax vs Tiësto

  1. petertje sarcazie

    Over onze vriend Tiesto……..Ik snap echt niks van dat beste dj ter wereld. Is hij dat
    ? Of armie v B? Paul van D?

    Niks hoor. Zij behoren absoluut niet thuis in de top van wereld dj;s. Ff wactte met je misselijke opmerkingen want,……Ze zijn echt wel van wereldklasse met hun kunstjes. Maar net als tiesto,….die n vlotte gast is ,,,,allemaal het zelfde . Luister,….ze zijn heus harstikke goed maar met werels beste dj is n rare titel. De beste dj ben ik nl,….wedden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>